De ce motivele pentru care nu mergi la vot sunt un bullshit!

Nu mă interesează politica – bullshit! Ești cetățean român? Plătești taxe statului Român, ei uite că te interesează. Administrația locală, taxele și impozitele pe care le plătești sunt controlate de cei care stabilesc bugetul, adică de politicieni. Ia spune, dacă ți-ar propune impozite mai mari ai deveni brusc interesat?

Nu am pe cine alege, nu găsesc un candidat care să mă reprezinte – bullshit! Ia te uită mr. perfect. Chiar dacă nu ai cu cine să votezi, sigur ai împotriva cui. Trebuie să te prezinți la vot dacă vrei să te asiguri că nu câștigă cei din tabăra adversă.

Toți sunt la fel, chiar dacă votez, tot ăia ies – alt bullshit! Desigur că se aseamnă între ei, doar sunt politicieni. Și gunoierii se aseamnă între ei, poartă uniforme sunt mai murdari așa, dar fiecare lucrează la altă companie și are o serie de idealuri. Asta dovedește că ești așa de leneș încât nici nu știi care sunt programele de guvernare și promisiunile făcut de diferite partide. Poate nici nu știi de ce se aliază partidele uneori sau ce înseamnă separarea puterilor în stat – ia treci și pune mâna pe carte că puți!

Votul meu nu contează, suntem puțini să schimbăm ceva – bullshit! Fiecare vot contează. Diferența în cazul Brexitului a fost de 1 270 000 – un milion și două sute și ceva de voturi – adică lipsă ceva din populația Bucureștiului sau alte 3 mari orașe din țară. În cazul alegerilor din 2016 din SUA, diferența a fost de vreo 2,8 milioane de voturi. Redus la populația statului nostru asta ar însemna aprox. o jumate de milion – Clujul.

Nu vreau să mai stau în țară, vreau să mă mut – bullshit! Poate cândva o să te muți, poate că nu. Dacă nu te-ai decis încă probabil că nu o să pleci prea curând, iar până în momentul în care ți se va conferi cetățenia altui stat, pentru că nici alea nu se dau pe gratis, ești cetățean Român și ne întoarcem la primul motiv.

Din motive medicale! – din 2016 se poate vota prin corespondență!

Chiar aș dori să aflu de la voi, dacă aveți, alte motive serioase? nu bullshit-uri pentru care să nu ați fost la vot.