Livin’ la vida loca

Cred că cei mai mulți deja știți că m-am mutat la Londra și am început un nou job. Peste 2 luni fac un an de când am început această ”aventură”. Pe scurt, Londra e foarte mare și sunt foarte multe de văzut, dar cel mai interesant e că poți să ”guști” dintr-o diversitate de culturi. Nu garantez că o să vă placă toate însă experiența contează!

Dar pe lângă asta am început și un proiect nou: WPDev.me , care o să devină un marketplace pentru module de WordPress și unelte pentru dezvoltatori. Practic este „fratele mai mic” al lui wpdev.ro, pe care momentan,  l-am redirecționat către noua adresă.

Chiar săptămâna trecută am lansat WP-Copy , un script foarte ușor de utilizat care te ajută să muți un sait WordPress pe un alt domeniu print FTP. Scriptul are grijă să înlocuiască URL-urile din baza de date și să încarce un index.php pentru a evita accesul ne-autorizat la fișierul de backup. De asemenea puteți încerca versiunea gratuită direct din directorul de module WordPress: http://wordpress.org/plugins/wp-copy-free/ .

Până data viitoare, țineți aproape :P.

 

Jurnalul din ultima lună

Am cam lipsit în ultima vreme de pe blog, așa că scriu acest acest articol pentru a vă ține la curent.

De la sfârșitul lunii ianuarie m-am mutat la Londra, sincer nu îmi place vremea de aici dar sunt și zile cu soare (ca cea de azi) în care e o plăcere să ieși în oraș.

Apoi lucrez la un sait pentru un proiect pe care l-am început anul trecut, și pe care îl folosesc zilnic. Proiectul vine în ajutorul celora care sunt interesați să-și urmărească finanțele personale: ține minte tranzacții, știe să primească instrucțiuni prin email, urmărește cursul valutar, profitul lunar și realizează și câteva statistici. Sunt câteva tweak-uri pe care aș vrea să le aplic înainte de lansare, așa că o să vă mai țin o vreme în suspans.

Mai urmăresc și proiectele de pe GitHub, însă în lipsa unui feedback am considerat că pot amân update-urile pentru moment.

Altfel mă ține ocupat* noul job, unde am cunoscut câteva persoane extraordinare.

Și dacă sunteți prin Londra, și aveți nevoie de o mână de ajutor pentru o ”ieșeală” lăsați-mi un cometariu, sau un mesaj și dau +1 ;)

(*) doar 8 ore pe zi luni -vineri.