Domenii de vânzare

Scrutând azi lista de domenii pe care le-am achiziționat pentru diverse proiecte și sub presiunea diverselor idei (de care cum se vede nu duc lipsă), subsemnatul, adică eu, pun la vânzare următoarele domenii:

  • Develophy.com : e de pe vremea când mă gîndeam să-mi încep propriul business în domeniul dezvoltării web, adică acum vreo 3 ani; și ca orice tânăr cu ambiț :P după ce am încercat fără scucces să găsesc un domeniu .com disponibil, m-am oprit la două cuvinte – Development și Philosophy. Așadar poate fi un domeniu bun dacă sunteți o agenție web și vreți să vă extindeți serviciile sau un freelancer specializat pe partea de dezvoltare.
  • MixBlog.net și MixBlog.ro : pe mixblog vroiam să fac un blog colectiv cu un sistem de comentarii mai special. Poate fi util fie ca blog colectiv, ca platformă de blogging, ca blog pentru un DJ, sau o stație de radio, iar .net are potențial și mai mare.
  • psd2html5.ro : o să recunosc, domeniul ăsta l-am cumpărat doar pentru că era liber. Făcusem un design pentru el însă nu s-a materializat într-un sait. Vând și PSD-ul și conceptul celor doritori.
  • VoteMyOS.com : este un blog despre sisteme de operare pe care am început să scriu acum vreo 4 ani. Din lipsă de timp însă a rămas de izbeliște într-un colț de internet. Poate fi folosit în continuare ca blog despre SO, sau transformat în ceva similar cu distro-watch.
  • Socializr.ro : a fost prima mea idee de rețea socială așa m-am pricopsit cu domeniul. Poate fi un domeniu bun pentru un poriect care implică socializare, o carte sau chiar un blog.
  • WPHost.ro : cum domeniul .com era ocupat, WP Host doream să-l fac o platformă de hosting pentru saiturile construite pe WordPress.
  • WPDesign.ro : cu aceleași origini ca și WPHost, WP design se dorea un domeniu pentru a oferi servicii de design și dezvoltare web pentru platforma WordPress, sau un theme marketplace.
  • KudosMeter.com : cum e încă caldă, despre ideea acestuia din umă n-am să vă spun decât că implică kudos și o unitate de măsură. Dați-mi de știre dacă doriți să aflați mai multe.

Pentru întrebări, oferte și eventuale reclamații folosiți formularul de contact.

P.S. Ofer celor care achiziționează oricare dintre domenii pentru proiecte noi, hosting gratuit pe termen de 6 luni în limita a 10 GB.