Drivere Dell Inspiron 1526

De curand, am achizitionat un laptop Dell, Inspiron – 1526. Totul a mers struna pana cand am introdus DVD-ul cu driverele de la producator. Si surpsriza… dupa ce instalasem Windows XP, pe suport gasesc doar drivere pentru Windows Vista pe 32 de biti. Sincer prima data a, crezut ca e o gluma… si dupa ce m-am convins ca pe dvd nu exista nici un driver compatibil cu Windows XP, am inceput sa caut; doar n-oi fi singurul cu problema asta. Si dupa ce am trecut prin cateva forumuri, mi-am gasit toate driverele (inclusiv pt bluetooth si card-reader), le-am downloadat si toate merg struna.

Eu le-am downloadat pe rand, pe fiecare, si m-am gandit ca ar fi mai bine sa le pun toate la un loc sa le uploadez, poate mai sunt feciori, care patesc ca mine.
Le puteti lua de aici: Drivere Dell Inspiron 1526

Eu sunt foarte multumit de el, are 2GB RAM, Procesor dual-core AMD Athlon X2 o placa video „mare” Radeon Xpress, si stocare 160 GB. Dar ca sa nu ziceti ca ma laud vedeti aici.

13 thoughts on “Drivere Dell Inspiron 1526”

  1. asa iti trebuie daca umbli cu programe antice :) apropo, o colega i-a luat fetitei un player audio – video de buzunar. un soi de ipod. totul merge pe usb, inclusib incarcarea. vine la mine tot la doua zile sa-i incarc bateria si sa-i pun cate o melodie, cate un clip, ca ea are acasa un calculator din… 98. si, evident, cutia nu are iesire usb. :)

  2. da, se intampla se la case mai mari ca Dell, eu cred ca au luat mita de la Microsoft :P, ca anu trecut pe vremea asta erau tare entuziasmati sa-si promoveze noul Vista!

  3. Salut, tocmai am incercat sa downloadez driverele acelea si nu merge sa downloadez. Oare de ce? Tot timpul imi scrie sa astept 45 sec si apoi repeta acest lucru si nu pot sa downladez. Te rog ajuta-ma

  4. Ionut, cel mai probabil, problema ta e browser-ul, incerca sa downloadezi cu Firefox sau Opera. Daca nu reusesti o sa uploadez arhiva cu drivere pe alt site, si asa am mai primit o cerere!

  5. Deci nu pot sa cred cat bine mi-ai putut face …. am 1526 de 1 an aproape si atat caut drivere si in sfarsit le gasesc pe toate gramada. Sper sa mearga fara probleme. Dau si 1 naveta de bere pt ele daca merg :))

  6. Esti de nota 20, dl. Adrian ! Am avut nevoie de asa ceva pentru laptop acum o vreme, apoi am trecut la vista , iar mai nou revin la „vechile obiceiuri” anume xp-ul, care e vechi dar „sfant” cum zice tata :) Cel mai important e ca pierdusem driverele de xp de atunci cand am avut nevoie si stiu ca le-am gasit greu,iar acum k le-am gasit aici, pe tava..n-am cuvinte. mii de multumiri din nou :)

Comentariile sunt închise.