Take, Ianke și Cadîr sau campania electorală la români!

Dacă vă amintiți acum ceva vreme două partide mari reprezentând două ideologii de conducere opuse, s-au unit sub denumirea de USL. Acum recent au avut loc alegerile pentru primarul Băii Mari. A candidat un independent, fost deputat dacă nu mă înșel, după care susținut de USL, a și câștigat alegerile. ”Deci băi USL-ule în toată gloata aia de membri, nu s-a găsit unul vrednic!”. ”Nope.”

Bun trecem la partea a doua, fiindcă, așa cum am spus ”fostul deputat” a fost și nu prea i-a plăcut, și el vrea primar fiindcă leafa de parlamentar e prea mică, acum se caută un alt deputat în loc. Deci o nouă campanie electorală pentru funcția de deputat.

Și nene credeam că ăștia cu reclamele pentru șampoane și farduri exagerează! Dar ăștia cu campania, și mai! Și azi dimineață m-am trezit cu moaca lui Dolha pe ”each” stâlp de la mine din localitate! Bine și cu moacele celorlalți dar respectivul menționat mai sus prelucrat în Photoshop fără riduri, cu pielea ca de bebeluș și pus așa într-o lumină ciudata de parcă nu i s-a aprins sabia laser.

Cred că dacă l-aș întreba pe dl. candidat Dolha unde e Hovrila s-ar face că-i sună telefonul și trebuie să plece urgent… ! Știți la ce mă refer – reflexe de, parlamentar.

Dar să nu vă mai spun că sus-numitul a fost la PSD și acum candidează pentru verzi – cred că soția lui are o mare problemă cu spălarea hainelor colorate!

Nu îmi place să scriu despre oameni implicați în politica țării noastre, deși sunt un mare fan al politicii pe plan internațional și mai ales pe plan strategic-militar, dar chestia cu afiș pe fiecare stâlp m-a deranjat. Mai ales că aceste afișe nu sunt din hârtie cu sunt ca și bannerele alea plastifiate și cum nimeni nu o să le strângă după campanie desigur că poluează – și asta nu se potrivește deloc cu verdele.