Jocurile adolescenței mele

Urmărid topul lui Andrei de la [email protected] IT, m-a prins nostalgia… . Da am fost și eu gamer, în adolescențele mele. Și acum mă mai joc pe calculator însă trebuie să recunosc că nu mai am aceeași pasiune. Și aici vine top 5 jocurile adolescenței lui Adrian:

5. Age of Empires 2

Age of Empires IIPrimul contact cu acest joc l-am avut la o sală de calculatoare, și imediat ce mi-am cumpărat un Pentium II, l-am avut și pe calculatorul de acasă. Îl jucam mai ales în week-end-uri deoarece aveam mai mult timp să expolatez diverse strategii.

4. The Suffering

The SufferingEste cred singurul joc pentru care am dezvoltat o obișnuință de a-l juca în timpul zilei, cred din motive evidente. Din păcate n-am reușit să îl termin pentru că mi s-a ”prăjit” o plăcuță de RAM, orcium pierdusem deja un număr îngrijorător de week-end-uri încercând.

3. Delta Force 

Delta ForceCe mi-a plăcut la acest joc erau puzzle-urile. Misiunile, deși puține erau foarte variate – de la zone înzăpezite din Siberia la palmieri și soare dogoritor în zone tropicale. Uneori erai nevoit să te târăști zeci de metri pentru a nu fi observat. Apoi avea un voice-acting foarte bun, încă mai am întipărite în minte câteva replici.

2. Quake 2

Quake 2Cu mândrie anunț că e primul joc pe care l-am terminat, și dacă mai țin bine minte am doborât boss-ul final cu pistolul cu plasmă pe care îl primești la începutul jocului – în lipsa muniției pentru celelalte arme. Țin minte că am citit documentația din pdf-urile oferite cu jocul și nu am rămas fascinat de varietatea jocului. Nu-mi mai amintesc care era povestea dar îmi amintesc foarte bine cât de enervante erau zburătoarele stroggs.

1. Gothic

256px-Gothiccovergothic5

Este jocul cu care am pierdut sute de ore, și l-am și terminat, într-un final, cam la 3 luni după ce l-am început. Partea benefică a fost că am învățat foarte multă engleză în acest timp. Povestea, voice-acting-ul, soundtrack-ul, grafica toate erau o adevărată operă de artă în acest joc. Ce mai jocul e extraordinar.

Comentariile sunt închise.