Livin’ la vida loca

Cred că cei mai mulți deja știți că m-am mutat la Londra și am început un nou job. Peste 2 luni fac un an de când am început această ”aventură”. Pe scurt, Londra e foarte mare și sunt foarte multe de văzut, dar cel mai interesant e că poți să ”guști” dintr-o diversitate de culturi. Nu garantez că o să vă placă toate însă experiența contează!

Dar pe lângă asta am început și un proiect nou: WPDev.me , care o să devină un marketplace pentru module de WordPress și unelte pentru dezvoltatori. Practic este „fratele mai mic” al lui wpdev.ro, pe care momentan,  l-am redirecționat către noua adresă.

Chiar săptămâna trecută am lansat WP-Copy , un script foarte ușor de utilizat care te ajută să muți un sait WordPress pe un alt domeniu print FTP. Scriptul are grijă să înlocuiască URL-urile din baza de date și să încarce un index.php pentru a evita accesul ne-autorizat la fișierul de backup. De asemenea puteți încerca versiunea gratuită direct din directorul de module WordPress: http://wordpress.org/plugins/wp-copy-free/ .

Până data viitoare, țineți aproape :P.