Money talks….

Inainte de a incepe articolul propriu-zis, vreau sa va zic ca a fost super in vacanta! Ca intodeauna, a fost cam scurta, insa a meritat!

Cel mai discutat subiect in aceasta saptamana, si poate in ultimele cateva (vreo 3 cred) saptamani, a fost „bursa”. Am pus in ghilimele deoarece nu este vorba doar de ea, de fapt am impresia ca uneori se utilizeaza acest termen pentru a descrie implicatiile unuia sau mai multe sisteme, fie ca depinde sau nu de ele functionarea sa.

Azi s-a oprit, adica nu se mai efectueaza tranzactii. Desigur, sunt multe persoane afectate de aceasta cadere, insa eu prefer sa fiu optimist, prin urmare sunt multi care castiga.
O alta stire ce mi-a placut a fost ca bancile vor mari dobanzile la depozitele in lei. Eu votez pentru!

Pe de alta parte imi place sa cred ca nu sunt dependent de bani si ca as putea trai si fara. Bine nu e chiar asa, insa super-egoul meu agreeaza ideea.
Cred ca lucrurile se vor stabiliza, cel mai probabil peste 3-4 saptamani. Bani sunt, numai ca-s mai scumpi, iar sezonul de reduceri e departe. Pana atunci… urmarim situatia!

3 thoughts on “Money talks….”

  1. nu stiu unde ai fost in vacanta, dar dupa reactia ta se pare ca a fost superb ;) asta imi aduce aminte de anii mei petrecuti la cluj si de reactiile mele pline de bucurie cand plecam in vacanta, indiferent ca veneam in orasul natal sau plecam la mare…cred insa, ca inclusiv anii al cluj au fost ca o vacanta si postul tau m-a facut sa-mi reamintesc multe, in asa maniera ca realizez astfel cum timpul insusi devine uneori dusman. Cat despre burse, intr-adevar am fost studenta la buget in fiecare an cu medie de 8-9, insa nu m-am chinuit niciodata pt o bursa, nici nu am avut-o. Nu primeam nu stiu cate milioane de la ai mei pe luna, nici vorba, dar mi-era ok, mi-era bine si am considerat ca ii prieste altuia mai bine decat mie ;-) oricum am stat la camin… deh, frumoase vremuri! observ ca esti student… desi suna a cliseu, chiar te sfatuiesc sa te bucuri din plin de anii astia. Seara buna iti doresc si multumesc de vizita ;-)

  2. ai dreptate jamilla, eu mai am doi ani, sper sa fie la fel de buni ca pana acum!
    Timpul nu e chiar un dusman, cred ca e acel ‘zeu’ care nu poate fi contrazis, te urmareste peste tot depinde de tine sa valorifici ceea ce el iti ofera!

Comentariile sunt închise.