Think about…

Nu prea obisnuiesc sa fac asta insa, o sa va povestesc intamplarea de azi- dimineata:

M-am dus pana la BRD sa depun niste bani in contul unei cunostinte. Ce noroc pe mine – nu era nimeni inaintea mea. Zic domnisoarei de acolo ca vreu sa depun niste bani si ii dau datele contului. In timp ce butona ea, apare o colega blonda si arata un card exclamand: „Uite ce frumoase sunt!!!”. Observ ca pe card erau doi pui de pisica cu parul zburlit. Pleaca colega, si inainte sa termine ea de butonat imi vara sub nas un pliant si imi explica:
Ea:  Va dau un pliant, o noua oferta de la BRD, puteti sa va faceti carduri personalizate, cu poza dumneavoastra.
Eu:  Nu stiu, eu nu sunt prea fotogenic… .
Ea:  Atunci puteti sa va faceti cu altcineva, sau cu animalul dumneavoastra – domnul de acolo si-a facut cu pisicile.
Eu: – … in cazul asta nu vreu sa ma gandesc ce se intampla daca patesc ceva pisicile! … daca le calca o masina…! … Sau asta e un caz fericit, o sa-l faca sa pastreze cardul pentru toata viata.
Ea raspunde cu un ras fortat, un fel de „cred ca asta a fost o gluma!… sau nu!”.
I-am multumit, i-am urat o zi buna si am iesit.

Pe drum inapoi spre casa ma gandeam ce fel de „tip” e ala sa isi faca un card cu pisicile lui: ori e gay ori e zoofil ori vrea sa-i faca o surpriza placuta sotiei sale care iubeste pisicile! In ultimul caz… e destul de ciudat adica daca vine vorba de persoana iubita de ce nu s-ai pus o poza cu el, adica iubeste pisicile mai mult decat pe el!

In fine poate… le-a calcat o masina! Si vrea sa aiba amintire…
Voi ce credeti?

3 thoughts on “Think about…”

  1. Eu cred ca foarte multi oameni in lumea aceasta nu sunt okay la mansarda! :)) Bietele pisicute, daca ar stii in ce scop este folosita imaginea lor ;)) Interesanta povestire, mi-ai smuls un zambet. Multumesc!

  2. bre, sefule, nu ai si matale un contact pe site sa iti trimit si io un mail ca poate ma ajuti, asa ca intre moroseni, sa plecam amandoi in china sau in londra :))

Comentariile sunt închise.