Workshop-uri moca de programare și devops în Cluj

Am început de câteva săptămâni un experiment aș zice, deși nu prea e nimic ieșit din comun. Dar te poate scoate din rutina de a plăti pentru a învăța ceva nou și a primi o diplomă la sfârșit :) .

Urmărind thread-urile de mesaje pe care le-am avut cu alte  persoane prin serviciul de Sfaturi de carieră de la linkedin, am ajuns la concluzia că sunt, cel puțin câteva,  care activând în altă industrie, sau studiind cu totul alte subiecte la facultate se gândesc cum ar fi să învețe programare și să devină programatori. 

Și da e nevoie de programatori, da buni, și dacă se poate cu minim unu sau doi ani de experiență – cam așa se așteaptă angajatorii.

Momentan, nu vă putem da experiență (deși avem planuri pe viitor), însă dacă dacă domeniul IT și mai ales programarea vă face curioși, sau cochetați cu schimbarea domeniului, vă dăm workshop-uri gratuite

Temele sunt variate, de la git la devops, react și javascript, dar plănuim să facem și track-uri unde să ne focusăm în câteva workshop-uri pe o singură temă, și desigur suntem deschiși la sugestii. 

Calendarul nostru este disponibil aici. P.S. locurile sunt limitate.