Colecția de jocuri de pe tabletă

Am mai scris despre jocurile care mi-au mâncat o parte din adolescență. Dar orcum aș pune-o gamingul e o activitate necesară și cred eu și sănătoasă în cantități moderate. De aceea țin pe tableta mea Asus câteva pe care le ”gâdil” o dată sau de două ori pe săptămână.

  • Auralux: un joc pe câte de banal la prima vedere pe atât de intuitiv și molipsitor. Este un joc de strategie, în care vei învăța să-ți folosești răbdarea și anticiparea oportunităților. La sfârșitul fiecărei reprize jocul îți dă un grafic cu statistici, pe care deși la început îl ignoram, acum îl studiez atent ca pe o hartă către o comoară ascunsă.
  • Sector Strike: este un arcade clasic cu o grămadă de nivele și upgrade-uri disponibile. Eh dacă preferați ceva mai alert decât o strategie, acest joc o să vă satisfacă nevoile. La fel un joc intuitiv, tot ce trebuie să faceți este să vă apărați nava de inamici, și să vă croiți drumul prin nivele.
  • Chess Free: este un joc de șah. Nu sunt un mare amator dar câteodată îmi place să îmi pun mintea la contribuție, iar acest joc este ideal pentru câte o partidă ad-hoc.
  • Angry Birds: binențeles popularul joc cu păsări. Nu cred că mai trebuie să spun ceva decât că sunt încă la al doilea nivel :P.
  • Pac Man: da sunt un nostalgic și acest joc îmi amintește de Bomberman, Dyna, jocurile de Gamecube… .

De încercat am mai încercat și alte jocuri, cum ar fi racere sau shootere însă fie m-a dezamăgit grafica, fie controlul ere prea greu sau instalarea și update-urile se lungeau minute bune. Acestea de mai sus le-am găsit cel mai accesibile.