Cutia cu Erori (- necenzurat -)

Oricine utilizeaza un calculator, are ocazia sa intalneasca problemele impuse de functionarea sa, generic vorbind – erori. Ma numar si eu printre ei. Utilizand computerul atat la servici cat si acasa, am dat strans o colectie intreaga de erori, la propriu. Va prezint in cele ce urmeaza cele mai frumoase (mai sunt cateva…), haioase si inexplicabile dintre ele:

  • Captcha Mortal!

No acuma dupa ce t-ai introdus adresa de e-mail ia sa vad daca ghicesti la mosu’ care e codu’ secret. La noi pe forum exista reguli stricte de inregistrare: castigatori la loto, clarvazatori, tari(Suedia, Olanda), masini fara numar (Mercedesa, Skoda, Dacia) si Tom Anderson.
Tip: Apasa F5 pentru refresh.

  • mesaj de la Yahoo! – „am identificat eroarea cu numarul -652643434548345345!”

Casuta de mai sus iti ofera toate informatiile necesare pentru identificarea erorii. Noi nu am identificat-o inca… . Daca se deschide usa si coboara omuletii verzi va rugam sa parasiti casuta de mail!

 

  • „Am detectat o problema. Reinstaleaza soft-ul… sau mai bine tot windowsu!”

Pentru a evita aruncarea computerului pe geam si eventuale sechele in interactiunea cu software-ul nostru, te rugam sa il reinstalezi. Atentie! Aceasta operatiune este ireversibila!

 

  • Incarcam pagina si am uitat unde mi-am pus memoria… .
  • Critical Error…. Stii inainte de a se inventa hieroglifele… .